Hoe kan ik een tour verwijderen

Hier ben je nu:

Ga naar het tourprofiel en klik op het tabblad “details”

Verander nu de Status naar “verwijderd” & Vink het “verwijderen” vakje aan.

Klik op “opslaan”

Je kan een tour ook “verbergen” als je deze nergens online wilt laten zien, maar misschien later opnieuw wilt activeren. Als je een tour “verbergt”, wordt deze losgekoppeld van overal waar de tour online is ingesloten en werkt de link niet meer.
Heeft dit artikel geholpen?
Nee, niet zo... 0
Keer bekeken: 26

Subscribe to our newsletter

Stay up to date about our software updates and exclusive discounts! 

We send out 1 email per month (max) so don’t worry, we won’t spam you! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze software-updates en exclusieve kortingen!

We sturen 1 e-mail per maand (max) dus maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen!