Hoe schakel ik over naar alleen de “Hosting”?

Hier ben je nu:

Als je je abonnement opzegt, staan ​​je tours niet meer online en zullen we je tours na 30 dagen automatisch uit het systeem verwijderen.

Je kan je echter ook abonneren op een “hosting” -account*. Dit kost 1€ per tour per jaar (minimaal 10 tours) en houdt je tours een heel jaar online**.

Je kunt geen wijzigingen aanbrengen in je tours terwijl je een  “hosting” abonnement hebt.

Om wijzigingen aan te brengen, kan je je eenvoudig opnieuw abonneren op een volledig account voor 1 maand – breng je je wijzigingen aan en zet je je account terug naar “hosting”.

Stuur een e-mail naar [email protected] om over te schakelen naar een “hosting” -account

 

*Hosting Accounts zijn NIET beschikbaar voor Onderwijs accounts. Alle andere accounts kunnen overschakelen naar “Hosting” wanneer ze dat willen.

** Elke keer dat je overschakelt van je actieve naar een “Hosting” account, worden je de “Hosting” kosten in rekening gebracht – zelfs als je eerder in dat jaar al eens overgeschakeld was naar een Hosting account.

Heeft dit artikel geholpen?
Nee, niet zo... 0
Keer bekeken: 131

Subscribe to our newsletter

Stay up to date about our software updates and exclusive discounts! 

We send out 1 email per month (max) so don’t worry, we won’t spam you! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze software-updates en exclusieve kortingen!

We sturen 1 e-mail per maand (max) dus maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen!