Je kunt een tour tijdelijk of voor altijd online “verbergen”. Als je een tour verbergt, werkt deze nergens meer. Dat geldt ook voor websites waar het is gepubliceerd. De links die je online op sociale media of per e-mail hebt gedeeld, werken ook niet meer.
Wanneer je een tour “activeert” nadat deze is verborgen, zal deze overal automatisch weer gaan werken en is het niet nodig om codes of links te wijzigen. Om een tour online te verbergen, ga naar:
Ga naar het tourprofiel en klik op het tabblad “details”
Verander nu de status naar “verborgen”
Klik op “opslaan”
Je kan een tour ook “verwijderen” als je deze niet langer in uw account wilt hebben. De tour, inclusief de plek waar deze online is geüpload, wordt dan verwijderd.

