Hoe je een fotograafmanager maakt

Hier ben je nu:

Een fotograafmanager is iemand die andere fotografen beheert en ook  zijn eigen rondleidingen maakt. Deze persoon kan alle tours zien en beheren die zijn gemaakt door de fotografen die aan hen zijn toegewezen, maar ze kunnen de tours van fotografen die niet aan hen zijn toegewezen niet zien. Ze hebben ook geen toegang tot de beheerfuncties zoals de accountinstellingen of facturering. Je kunt een onbeperkt aantal fotograafmanagers aanmaken in elk My360-account, maar je kunt slechts 1 manager aan een fotograaf toewijzen (1 manager kan 10 fotografen hebben, maar 1 fotograaf kan maar 1 manager hebben)

Log in op je My360-account

Klik op mm-beheer> fotografen

Klik op “+ nieuwe fotograaf”

Vul het formulier in en vink het vakje “fotograaf manager” aan

Je kunt altijd de naam, login, status, bestemmingen etc. wijzigen op de volgende pagina

Geef de Manager extra toegang

Je kunt de volgende opties selecteren:

  • Maak ze een manager (of verwijder deze optie als je niet meer wilt dat ze manager zijn)
  • Laat ze de afbeeldingen downloaden die jij of iemand anders heeft geüpload
  • Geef de Manager 1 of meer bestemmingen waar ze tours kunnen maken
  • Activeer of deactiveer de manager (deactiveren deactiveert ook de tours die deze fotograaf heeft gemaakt)
  • Wijzig hun wachtwoord en e-mailadres als je niet meer wilt dat ze kunnen inloggen. Je kunt ook hun gebruikersnaam wijzigen als je wilt dat iemand anders hun werk overneemt.

Om de manager nu aan een fotograaf toe te wijzen, ga je naar het profiel van de fotograaf die je hem wilt laten beheren

Klik op “toewijzen aan manager” en kies het nieuwe managerprofiel.

 

Om de toegang van de manager te verwijderen, zet je de status “toewijzen aan manager” terug naar de standaard “–select–” en klik je op opslaan.

De virtuele tours worden niet beïnvloed als je een manager uit iemands account verwijdert.

Als je een fotograafmanager VERWIJDERT, worden de tours van andere mensen niet verwijderd, maar de tours die in het account van de manager zijn gemaakt, worden wel verwijderd. Daarom is het altijd aan te raden om simpelweg  de inloggegevens van de manager te wijzigen, zodat ze geen toegang hebben tot het systeem in plaats van ze volledig te verwijderen.
Heeft dit artikel geholpen?
Nee, niet zo... 0
Keer bekeken: 8