Hoe schakel ik over naar alleen de “Hosting”?

Hier ben je nu:

Als je je abonnement opzegt, staan ​​je tours niet meer online en zullen we je tours na 30 dagen automatisch uit het systeem verwijderen.

Je kan je echter ook abonneren op een “hosting” -account*. Dit kost 1€ per tour per jaar (minimaal 10 tours) en houdt je tours een heel jaar online**.

Je kunt geen wijzigingen aanbrengen in je tours terwijl je een  “hosting” abonnement hebt.

Om wijzigingen aan te brengen, kan je je eenvoudig opnieuw abonneren op een volledig account voor 1 maand – breng je je wijzigingen aan en zet je je account terug naar “hosting”.

Stuur een e-mail naar [email protected] om over te schakelen naar een “hosting” -account

 

*Hosting Accounts zijn NIET beschikbaar voor Onderwijs of Single Tour accounts. Alle andere accounts kunnen overschakelen naar “Hosting” wanneer ze dat willen.

** Elke keer dat je overschakelt van je actieve naar een “Hosting” account, worden je de “Hosting” kosten in rekening gebracht – zelfs als je eerder in dat jaar al eens overgeschakeld was naar een Hosting account.

Heeft dit artikel geholpen?
Nee, niet zo... 0
Keer bekeken: 388

Subscribe to our newsletter

Stay up to date about our software updates and exclusive discounts! 

We send out 1 email per month (max) so don’t worry, we won’t spam you! 

Tour Credit: My360Marbella

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze software-updates en exclusieve kortingen!

We sturen 1 e-mail per maand (max) dus maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen!

V2 virtuele tour speler

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte van alle updates voor V2 en nieuwe editors.

Als je je gegevens invoert, word je toegevoegd aan de V2-wachtlijst!