Als je een logo aan je standaardinstellingen hebt toegevoegd, maar je wilt een ander logo gebruiken voor een specifieke tour, dan kan je het logo wijzigen in “logo aanpassen” in het profiel van de tour.
Deze optie is alleen beschikbaar voor fotograafaccounts waar je rondleidingen voor meerdere klanten kunt uploaden. .
Klik op Overzicht
Klik op de virtuele tour die je wilt wijzigen
Klik op “Logo aanpassen”
Upload het logo waar nodig en klik op opslaan
Het standaardlogo wordt hier weergegeven, dus je kunt het overschrijven of zelfs verbergen als je helemaal geen logo wilt weergeven.



